Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου 20-21/4/2024 – Συλλόγου 4ου Δημοτικού και Δήμου Πετρούπολης

Σύλλογος Γονέων 4ου Δημοτικού Πετρούπολης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στις ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

1). Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Φιλαρμονικής του Δήμου Πετρούπολης στο 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων, η Φιλαρμονική μας συμμετέχει στη μεγάλη παρέλαση των Μουσικών Συνόλων στο κέντρο της Αθήνας, από την Πλατεία Καπνικαρέα μέχρι την Πλατεία Συντάγματος, μέσω της οδού Ερμού, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μπάντες παιανίζουν μουσικά κομμάτια με φόντο τη Βουλή των Ελλήνων (έναρξη: 11:30 το πρωί).

2). Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνουμε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, η συγγραφέας Βασιλική Ηλιοπούλου θα βρίσκεται έξω από το βιβλιοπωλείο ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, στις 11:30 το πρωί, για μια συζήτηση με αφορμή το βιβλίο της «Το αθώο».

3). Το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης παρουσιάζει συναυλία με τίτλο «Μουσικά Εικονογραφήματα» στο Πνευματικό Κέντρο, στις 19:30 μ.μ. Στη συναυλία θ’ ακουστούν συνθέσεις των δασκάλων και των μαθητών του Ωδείου, που αντλούν την έμπνευσή τους από εικόνες και φωτογραφίες σε συνεργασία με το Τμήμα Φωτογραφίας του Δήμου Πετρούπολης

Κυριακή 21 Απριλίου

Συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Πετρούπολης στο 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων, στη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» (ώρα έναρξης 18:00).

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει!

Με εκτίμηση,

Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας

Δήμου Πετρούπολης

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2128098222